Betanított szálláshelyi vendégfogadó, programszervező
1. modul. Vendégfogadás
2. modul. Programszervezés
Bevezetés
Külső szolgáltatásokat ajánl, közvetít
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés
Éttermet ajánl, asztalt foglal / ételt rendel
Büfé rendszerű étkeztetés a gyakorlatban (videó)
Éttermi szolgáltatást nyújtó egyéb helyiségek (videó)
Váratlan események (videó)
Hagyományos éttermi értékestés (videó)
Az italok felszolgálási szabályai (videó)
Nevezetességeket, külső programokat ajánl, belépőjegyeket foglal / szerez be
Taxit, virágot stb. rendel
Szükség esetén segítséget hív, értesíti a hatóságokat
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Belső programokat szervez
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Próba modulzáró
3. modul. Adminisztráció
Éttermi szolgáltatást nyújtó egyéb helyiségek (videó)
« Előző
|
Következő »